På Jargon benytter vi de bedste lokale råvarer, som bliver til en lang række af forskellige menuer. Alle retterne er lavet fra bunden, og udgangspunkt i råvarerne og sæsonen.
* Vi tager forbehold for ændringer i menuen. Allergener og andet vigtig information bedes oplyses ved bestilling.
(onsdag til lørdag)
En let syrlig cocktail kombineret med et stref af basilikum
En sød delikat cocktail, som er lavet af jordbærpure og citrus.
En spicy Tequila cocktail med appelsinsmag.
En cocktail med stærk smag af ingefær og mango.
Lækker frugtig drink med et lille kick af ingefær.
Baileys, Haklua, Kaffe og Tequila
Snacks & PRE-DINNER drinks
Menu
Vinmenu (3 glas) 275 kr.
Månedens menu består af 3 serveringer.
#1 servering
Svampe “snitzel”
Sprød paneret terrine på Karl Johan, kantareller og marksvampe, emulsioner på mynte, sesam og sort hvidløg.
185 kr.
#2 servering
And
Andebryst Wellington, selleri som saltbagt, pure og syltet andesauce.
275 kr.
#3 servering
Æble
Sorbet på kefir, syltede og friske æbler, sprød hvid chokolade og geleret æblesauce med olie på citrontimian
125 kr.
Velkomstdrinks og snacks
3 retters menu med vinmenu
Kaffe/te og sødt
950 kr.
kaffe & sødt